Algunes dades

Tot i que el nostre projecte té implícit el caràcter d’entreteniment, certs elements es creen amb la màxima rigorositat i es segueixen una sèrie d’observances per tal de mantenir un nivell de qualitat alt, sobretot en les activitats que s’ofereixen en cada afició.

En l’ànim de completar la informació que posem a disposició dels usuaris, seguidors, fans, o simplement curiosos, us facilitem una sèrie de taules perquè copseu l’abast de les actuacions de 2000 mania’s.

La Taula 1 és un catàleg d’URL’s de cada afició i la pròpia de 2000 mania’s, de les pàgines web i de les xarxes socials en joc.

Taula 1 – Catàleg d’URL’s

Taula 1: Catàleg URL'sTaula 1: Catàleg URL’s – Cliqueu aquí o sobre la imatge per accedir al document PDF i per tant als enllaços directes.

Taula 2 – Dades. 2A: Web, Facebook, Twitter i Pinterest.
Taula 2 - 2A: Web, Facebook, Twitter i PinterestTaula 2-2A i 2B-Pdf – Cliqueu aquí o sobre la imatge per accedir al document PDF i per tant als enllaços directes.

Taula 2 – Dades. 2B: Youtube i Panoramio.
Taula 2-2B: Youtube i PanoramioTaula 2-2A i 2B-Pdf – Cliqueu aquí o sobre la imatge per accedir al document PDF i per tant als enllaços directes.

Comments are closed